Online Roulette Web

Roulette Spelregels

Roulette Spelregels

Ben je benieuwd naar de roulette regels, zodat je dit spel kunt gaan spelen? Wij zetten zowel het spelverloop als de mogelijkheden om in te zetten voor je op een rij. Het is verstandig om nu meteen een gratis oefenspel te starten. Je zorgt er daarmee voor dat je nog geen risico hoeft te lopen, terwijl je aan de andere kant al wel meteen in de praktijk kunt oefenen. Hierdoor blijft de informatie beter hangen, waardoor je snel zelf aan de slag kunt met de roulette regels.

Verloop van het spel

Het verloop van het spel is vrij eenvoudig, wij leggen het je graag uit. Je neemt tijdens roulette plaats aan de roulettetafel, net als eventuele andere spelers tegenover de croupier. De croupier zal het spel openen door je om de bets te vragen (your bets please). Vanaf dat moment heb je de mogelijkheid om in te zetten, we komen hieronder terug op de mogelijkheden die je daarvoor hebt. Op het moment dat de dealer aangeeft 'no more bets please' is het niet meer mogelijk om een inzet te plaatsen. Dit is het teken dat het spel van start zal gaan, waardoor het van belang is om de cilinder goed in de gaten te houden.

De cilinder draait hard rond, de courpier zal de kogel inbrengen. De kogel zal waarschijnlijk enkele ronden meedraaien, om daarna aan snelheid te verliezen en langs de getallen te rollen. De kogel komt in een van de vakjes van de getallen tot stilstand, dat is het getal dat deze ronde de winst oplevert. Had jij een inzet op dat getal, of op een combinatie van getallen waarin deze voorkomt? Dan win je op basis van de inzetten een mooi bedrag en kan het spel opnieuw van start gaan.

Inzetten tijdens roulette

Je hebt tijdens roulette een aantal verschillende mogelijkheden om in te zetten. Indien je een zo groot mogelijke kans op winst wilt maken kun je bijvoorbeeld gebruik maken van plein. Dit is het Frans voor een enkel nummer, waar je op inzet. Het interessante van een plein is dat je 35x je inzet zal winnen, waardoor de bedragen flink op kunnen lopen. Twijfel je tussen twee getallen die mogelijk kunnen vallen, of wil je de kans op winst gewoon verdubbelen? Dan kun je gebruik maken van een cheval. Je zet dan in op 2x getallen, waarmee je nog 17x je inzet kunt winnen.

Op het moment dat je wat minder zeker bent van je zaak kun je gebruik maken van een transversale. Dit is een combinatie van 3 getallen op een rij. Je kunt hierop inzetten door gebruik te maken van het streepje links of rechts naast de 3 getallen. Indien je gokt op 1, 2, 3 is er overigens sprake van een carre, in combinatie met de 0. Een alternatief voor de transversale is de transversale simple, je speelt dan op 6 getallen dankzij de combinatie tussen een cheval en een transversale, je kunt daarmee 5x je inzet winnen.

Indien je het risico nog wat meer wilt spreiden tijdens het spelen van roulette kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een carré, hiermee zet je in op 4 getallen die bij elkaar liggen. Je kunt daarvoor gebruik maken van het kruispunt van de lijnen tussen de getallen, je kunt er 8x je inleg mee winnen. Met een colonne kun je 2x je inleg winnen, maar je hebt dan 12 getallen tot je beschikking die een winst kunnen opleveren. Je speelt een colonne door de chips onderaan een kolom van getallen te leggen, de getallen waar je dan dus mee speelt.

Je kunt de colonne eventueel combineren met een cheval, je speelt dan een colonne a cheval. Je hebt 24 mogelijkheden om een mooi bedrag te winnen, maar je wint maar 0,5x je inleg. De winst ten opzichte van de inleg die je bij een winst altijd terugkrijgt is beperkt, de kans op winst is aan de andere kant groot. Tenslotte kun je een change simple gebruiken, door te spelen op rood of zwart, even of oneven, de eerste 18 of de laatste 18 getallen. Je wint dan maar 1x je inzet, omdat je speelt op bijna de helft van de getallen.